JoBo Keuringen ... goed gekeurd!

JoBo Keurmeesters

JoBo Keuringen BV

JoBo Keuringen BV is een erkend keuringsbedrijf voor al uw elektrische gereedschappen, brandblusmaterialen, valbeveiligingen en klim- en hijsmaterialen. Het uitbesteden van uw keuringswerkzaamheden aan JoBo Keuringen garandeert u een deskundig advies, scherpe tarieven, veilige uitvoering en een uitstekende administratie van al uw arbeidsmiddelen.

Elektrisch gereedschappen

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wij voorzien u van een goed advies over het hele proces: van inventarisatie tot de administratie van uw certificaten. Uw machines zijn in deskundige handen: JoBo Keuringen: Goed Gekeurd!.

Indien gewenst verzorgen wij kleine reparaties in huis. Met de door ons geleverde keuringscertificaten kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn en dat u heeft voldaan aan de wettelijke verplichtingen.

Brandblusmaterialen

nog in te vullen

Valbeveiligingen

nog in te vullen

Klimmateriaal

Onze gecertificeerde en vakbekwame deskundigen keuren en certificeren al uw ladders, trappen en rolsteigers volgens "Warenwet besluit draagbaar klimmateriaal" en NEN 2484 (ladders/trappen) of NEN 2718 (rolsteigers) normen. Indien gewenst verrichten wij reparaties of vervangen waar nodig uw afgekeurde materialen. Vraag gerust om advies over ladders, trappen en rolsteiger.

Hijsmateriaal

nog in te vullen

BHV: verbandtrommels

nog in te vullen