JoBo Keuringen ... goed gekeurd!

Demonstratie JoBo Online Beheer en Onderhoud

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden vindt u hier een korte uitleg.

Wilt u rondkijken op een demosite: vraag op de Contact pagina om een demoaccount, en wij zenden u link waarmee u kunt inloggen op een demo van JoBo's Online Beheer en Onderhoud.

U krijgt na de keuring een link per mail voor de toegang tot uw certificaten. Daarmee kunt u uw online map bekijken in iedere browser, op mobiele apparaten en op uw desktop. Hieronder worden de belangrijkste functies kort uitgelegd. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of stuur een mail naar info@jobokeuringen.nl.

Uw online map

Na het klikken op de link in de mail wordt u automatisch ingelogd in uw persoonlijke map. Vanuit deze omgeving kunt u de certificaten bekijken, selecteren en downloaden. Door te klikken op een mapje wordt deze geopend, de titelbalk (1) toont in welke map u bent.

Na een klik op een certificaat (2) verschijnt rechts een keuzemenu, klik op Preview (3) om het certificaat online in te zien. Hier kunt u ook het geselecteerde certificaat downloaden naar uw eigen administratie.

Zoeken

Klik op de zoekknop en type uw zoekopdracht: typen van “zaag” in het voorbeeld hieronder geeft u alle [Decoupeerzaag, Afkortzaag, Cirkelzaag, …]. Klik vervolgens op een van de zoekresultaten om naar de vindplaats (locatie/afdeling) te gaan.

Zo kunt u bv ook zoeken naar:
• (een deel van) Merk of omschrijving,
• uw apparaatnummer,
• AFGEKEURD of GELDIG.

Veilig

Alle bestanden worden opgeslagen in een Nederlandse cloud en zijn goed beveiligd (256-bit AES sleutel). Indien gewenst kunnen we de link naar uw online map nog met een extra wachtwoord beveiligen.